O podjetju Mecmar

Podjetje Mecmar je družinsko podjetje, ki se že več kot 40 let ukvarja s proizvodnjo sušilnic žit ter pražarn soje. S svojimi proizvodi se želijo prilagajati potrebam strank, zato so zasnovali Mecmar izmenjevalnik toplote, s katerim bodo zadovoljili tudi potrebe tistih strank, ki se ukvarjajo z biološko pridelavo. Mecmar ekipa je razvila številne prototipe in izvedla več poskosov na terenu. Oblika toplotnega izmenjevalca je pokazala nepremagljivo predstavo, kot tudi dolgoročno varnost in zanesljivost.

Zakaj Mecmar

PREDNOSTI
Image

Mecmar izstopa po zaslugi:

Uporabe sistemov za barvanje z majhnimi vplivi na okolje;

Pozornosti za ekološko pridelavo z uvedbo toplotnih izmenjevalnikov za sušilnice;

Kogeneracijskih sistemov, ki podjetjem omogočajo uporabo alternativnih virov toplote za sušenje (npr. vir tople vode) in tako zmanjšajo porabo fosilnih goriv;

Avtomatskih in pametnih sistemov za upravljanje in daljinsko upravljanje sušilnic.

PATENTI
Image
Podjetniški duh in pozornost do kupca sta dejavnika, ki sta za Mecmar značilna že od začetka: to je omogočilo prehod z obrtnih proizvodnih metod na visoko specializiran industrijski proizvodni sistem , ki danes predstavlja razlog za zadovoljstvo in podjetje odlikuje po kakovosti in učinkovitosti.

CERTIFIKATI

Image

Mecmarjeve veščine in znanje, ki so iz leta v leto naraščale, so pripeljale do priznanja prestižnega certifikata ISO 9001 . Mecmar se lahko že skoraj 10 let ponaša s tem certifikatom in kupcem zagotavlja izdelke, ki v celoti ustrezajo veljavni zakonodaji in vzdržujejo visoke standarde kakovosti, da izpolnijo vse potrebe.

Ponudba

KATALOG

stabilne sušilnice

ODPRI

KATALOG

mobilne sušilnice

ODPRI

KATALOG

Pražarna

ODPRI