Mecmar biološka sušilnica z izmenjevalnikom toplote je idealna kakovostna rešitev za sušenje organskih pridelkov in je bila zasnovana po potrebi kupcev po visoko zmogljivem sušilcu v tem sektorju. Zato je Mecmar ekipa razvila številne prototipe in izvedla več poskusov na terenu. Oblika toplotnega izmenjevalnika je pokazala nepremagljivo predstavo, kot tudi dolgoročno varnost in zanesljivost.

Mecmar izmenjevalnik toplote se lahko uporablja tako na mobilnih sušilnicah kot tudi na stolpnih pretočnih sušilnicah. Mehansko delovanje je enako kot pri navadni sušilnici, v kateri je neposredno izgorevanje nadomeščeno z izmenjevalnikom toplote, ki ima izjemno visok izkoristek.
Kot prikazuje diagram – očiščeno toploto, ki jo segreje gorilnik s pomočjo ventilatorja, vpihava v jedro in odstrani odvečno vlago. Končni produkt je homogenizirano žito, prečiščeno vseh zunanjih nečistoč in posušeno v skladu z organskimi proizvodnimi merili.

Mecmar izmenjevalnik toplote se razlikuje od ostalih na trgu zaradi velike prostornine toplotnega izmenjevalnika, ki je v stiku s čistim zrakom ter omogoča odličen prenos toplote in doseganje izjemnih rezultatov  z enako porabo goriva.

KATALOG

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu sušilnic?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej