Kompaktni nakladalnik 2630: učinkovitost, okretnost in udobje v vožnji kot standard

In Novice by Mojca

Schäffer predstavlja 2630 kompaktni nakladalnik, ki dosega najvišje točke za okretnost in vozniško izkušnjo. 2630 je prvi stroj v svojem razredu, ki uporablja Schäfferjevo elektronsko krmiljeno vožnjo, kar daje večje udobje v vožnji, manjše obratovalne stroške in večjo učinkovitost v primerjavi s predhodniki 2630.

Schäffer 2630 je naslednik priljubljenega 2034, kompaktnega nakladalca, ki je še posebej primeren za manjše in srednje velike kmetije. Novi 2630 je zmogljiv nakladalnik z močjo 18,5kW / 25PS in edini stroj, ki združuje koncept pogona pod visokim pritiskom z elektronsko nadzorovanim samodejnim pogonom. Kubotov 3-valjni motor ima 1,7-litrsko prostornino in zato še posebej velik navor. Z visokim delovnim tlakom 510 barov se zmanjša količina olja, ki je potrebna za pogon in delujoči hidravlični sistem, kar vodi k večji učinkovitosti in prihranku goriva. Druga velika prednost visokotlačnega pogona je hiter pospešek do 20 km / h. Zaradi tega kardanska gred zagotavlja prenos moči na sprednjo os, kar zagotavlja visoko raven potiska. Nove osi s 6 luknjami še dodatno povečujejo učinkovitost in zmanjšujejo porabo goriva zaradi prilagojenega prenosnega razmerja.

Dodatno udobje vožnje in zmogljivosti zagotavljata High Traction Force (HTF) in Schäffer Power Transmission (SPT). HTF je sistem za samodejno krmiljenje potiska, ki omogoča nakladalcu, da poda najvišji potisk, tudi v visoki prestavi. To pomeni, da ročno prestavljanje navzdol pri vožnji navkreber ali v kup ni potrebno.

2630 je prvi stroj v svojem razredu, ki uporablja SPT - elektronsko krmiljeni pogon podjetja Schäffer, ki se je izkazal za uspešnega pri strojih večje serije Schäffer. SPT prinaša znatno povečanje učinkovitosti stroja, izboljšano okretnost in vozniku ponuja številne nove možnosti, vključno s tempomatom, da stroj ohranja konstantno hitrost vožnje, ne glede na hitrost motorja, kar je še posebej ugodno pri delu z napravami za doziranje krme, slama distributerji, mulčerji ali metle.

POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.