Schäffer 24e: kolesni nakladalnik z litij-ionsko baterijo

In Novice by Mojca

Schäffer predstavlja električni nakladač 24e na kolesih z litij-ionsko tehnologijo. Za delujočo hidravliko in pogon sta odgovorna dva elektromotorja . Nakladalnik ima prostornino vedra 0,5 m3. Kupec lahko izbira med dvema polnilnima sistemoma in dvema akumulatorjema. Inovativni novi nakladalnik koristi številne prednosti litij-ionskega sistema in prinaša velike prihranke pri vzdrževanju in obratovalnih stroških v primerjavi z dizelskimi modeli in drugimi koncepti akumulatorjev.

Električni nakladalnik na kolesih 24e iz Schäfferja zagotavlja delovanje brez emisij: izpušni plini in hrup so zdaj preteklost. To je pomembna prednost na območjih, ki so občutljiva na emisije, kot so stanovanjska območja, vrtni objekti in parki, živalski vrtovi, mestna središča, pokopališča, turizem in gostinstvo, rastlinjaki in delo v stavbah.

Zunanjost stroja je podobna zelo uspešnemu modelu 2445, stroju s 45 KM s prostornino vedra 0,5 m 3 . Zaradi svoje izjemno majhne delovne teže, ki znaša le 2.300 kg, se lahko nakladalnik zlahka prevaža z avtomobilom prikolico z enega gradbišča na drugo. Tudi pri nakladanju tovornjakov stroj odreže impresivno figuro zahvaljujoč višini dviga 2,50 m.

Pod pokrovom motorja je 24e videti zelo drugače kot pri dizelskem modelu. Kupci lahko izbirajo med dvema litij-ionskima baterijama. S standardnim baterijskim sistemom je nakladalnik dobro opremljen za večino dela. S pomočjo sistema napajalnih baterij se čas delovanja nakladalnika podvoji. Sistem napajalnih baterij je možno kadarkoli naknadno vgraditi.

Oba polnilna sistema obljubljata dodatno fleksibilnost: Schäffer kot serijsko ponuja vgrajen polnilnik, ki se uporablja s standardnim 230 V napajalnikom. Dodajte še dodatni 400 V zunanji polnilnik za še hitrejše polnjenje - sistem akumulatorja napolni do 80% v samo 30 minutah. To pomeni dovolj energije za cel delovni dan s hitrim polnjenjem, na primer med odmorom za kosilo. Baterijo lahko napolnite kadar koli, ne da bi to vplivalo na življenjsko dobo - še ena prednost litij-ionske tehnologije.

Ko govorimo o življenjski dobi baterije, Schäffer zagotavlja čas delovanja 5.000 postopkov polnjenja ali 5 let delovanja, kar se zgodi prej. Friedhelm Brede, vodja razvoja pri Schäfferju, je prepričan, da so prednosti litij-ionske baterije še posebej vidne. »Zahvaljujoč pionirski tehnologiji vam lahko zagotovimo izjemno dolgo življenjsko dobo baterije. Poleg tega litij-ionske baterije popolnoma ne potrebujejo vzdrževanja, ni nevarnosti svinca ali žveplove kisline in 24e deluje zanesljivo tudi pri nizkih temperaturah, "razlaga Friedhelm Brede.

Uporaba električnega nakladalca z litij-ionsko tehnologijo prinaša pomembne prihranke. "Zahteve glede vzdrževanja 24e so bistveno manjše kot pri dizelskem modelu. Veliko večji izkoristek in bistveno nižji stroški energije na uro delovanja povzročajo dodatne možnosti prihranka. ", Sklene Friedhelm Brede.

24e je edini električni nakladalnik na trgu, ki doseže hitrost 20 km / h. Pogonski motor je prirobnica neposredno na zadnjo os in tako zagotavlja neposreden prenos navora. Nakladalnik prinaša tudi vse druge prednosti, ki odlikujejo preverjene nakladalce serije 24 od Schäfferja, kot so zgibni zgib brez vzdrževanja in originalne Schäfferjeve osi, ki zagotavljajo visok potisk kot standard.

POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.