Schäffer kmetijski kompaktni nakladalniki

In Novice by Mojca

Naši dobavitelji so kvalitetni evropski proizvajalci s težnjo po inovativnosti in učinkovitosti strojev, med katerimi je zagotovo v ospredju vodilni nemški proizvajalec zgibnih nakladalnikov Schäffer.

Schäfferjeve nakladalnike odlikujejo v večini lastno proizvedene komponente najvišje kakovosti, ki zagotavljajo največjo zmogljivost in učinkovitost pri delu. Velik poudarek v razvoju posvečajo predvsem okretnosti in praktičnosti nakladalnikov, pri tem pa se prilagajajo željam in potrebam strank.

Kompaktni nakladalniki 2020 – 4670: Superiornost v kompaktni obliki

Kompaktni razred je ena najuspešnejših serij, ki jih je kadarkoli izdelal Schäffer. Posebej so razviti za uporabo v zaprtih prostorih. Vendar pa ni bilo nobenih kompromisov glede zanesljivosti in ergonomije. V skladu z vsemi ostalimi modeli Schäfferjev so stroji kompaktnega razreda odlična varnost in nizkih obratovalnih stroškov. Zaradi široke palete opreme in priključkov so stroji izjemno raznoliki.

Kompaktna serija Schäffer 3000/4000 je idealna oprema za uporabo na težko dostopnih območjih, kjer je treba združiti veliko moč in prijaznost do uporabnika z kompaktnimi dimenzijami stroja, zaradi česar je Schäffer vodilna znamka v tem segmentu. Kompaktni stroji so tudi zelo robustni in se lahko uporabljajo tudi pri ekstremnih temperaturah, naj bo minus 30 stopinj Celzija na Islandiji ali plus 45 stopinj Celzija v Avstraliji. Zanesljivost in moč nakladalcev Schäffer sta legendarni.

VEČ O KOMPAKTNIH NAKLADALNIKIH->
KATALOG KOMPAKTNIH NAKLADALNIKOV->