ZAPOSLIMO TERENSKEGA KOMERCIALISTA

In Novice by Mojca

Vaše delo bo obsegalo:

  • širjenje prodajnega programa pri obstoječih kupcih,
  • prodaja zainteresiranim za naše produkte,
  • izvajanje prodajnih predstavitev in izobraževanje kupcev,
  • tekoče spremljanje aktivnosti konkurence.

Smo zahtevni, a z namenom. Potrebujemo človeka, ki zna predstavljati, prepričati in prodati.

Pričakujemo odprto, komunikativno in samozavestno osebo, ki si želi dela z ljudmi, prodaje in doseganja ciljev. Ob svojem delu boste imeli priložnost in dolžnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja, tako znotraj podjetja kot izven njega.

Če že imate izkušnje in dosežke v prodaji, je to vaša prednost. Prav tako znanje angleškega jezika in računalniška pismenost. Ste mobilni, imate vozniški izpit B-kategorije in po možnosti še F-kategorijo. Vas odlikuje vztrajnost in vestnost, ste sposobni poslušanja in posvečanja stranki. Če ste poleg tega še družabni, zabavni in urejeni, toliko bolje.

Nudimo:

Vaš dohodek bo stimulativen z variabilnim delom. Stalno bomo merili vaše dosežke in jih nagrajevali. Redno bomo skrbeli za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Naučili vas bomo vsega, kar je potrebno vedeti na področju kmetijske mehanizacije, da boste znali dobro svetovati svojim strankam in jim prodati več – kar bo seveda pomenilo tudi višjo plačo.

Vaš delovni čas bo fleksibilen. Naše delo je dinamično, zato bodo delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Zavedamo se, da imate tudi osebno življenje in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov.

Delali boste v sproščenem in visoko profesionalnem kolektivu.

Ste pravi za nas?

Prijave sprejemamo na email stefka.urbanija@brau.si