• 5680 T Schäffer
  • 23e
  • 2028
  • 2020
  • 3550 T
  • 6680 T
  • T9660
  • 6680 T
  • 2345T
  • 6680 Z
  • T9640
SCHÄFFER NAKLADALNIKI ZA KMETIJSKO POSLOVANJE

SCHÄFFER NAKLADALNIKI ZA KMETIJSKO POSLOVANJE

V mnogih kmetijskih podjetjih naši nakladalniki postanejo »del družine«. So nepogrešljivi stroji, ki se skozi ves dan uporabljajo z različnimi delovnimi priključki.

Veliko nalog olajšajo in prispevajo v večji učinkovitosti podjetja.

V mnogih kmetijskih podjetjih nakladalci postanejo " del družine". To so nepogrešljivi stroji, ki se uporabljajo skozi cel dan, zahvaljujoč širokemu izboru orodij.

KOMPAKTNI NAKLADALNIKI

KOLESNI NAKLADALNIKI

TELESKOPSKI KOLESNI NAKLADALNIKI

Kompaktni zgibni nakladalniki
(2000/3000/4000)

Kompaktni razred je eden izmed najbolj uspešnih razredov, ki jih je ustvarilo podjetje Schäffer.

Izdelani in oblikovani so za vse, ki opravljate svojo dejavnost na težko dostopnih mestih, kjervam velika moč nakladalnika in enostavnost upravljanja v veliki meri olajšata vsakdanjaopravila.

Primeren za vse, ki potrebujete zanesljiv in ergonomično dovršen nakladalnik za uporabo v zaprtih in omejenih prostorih.

Širok nabor opreme in priključkov vam omogoča, da nakladalnik uporabljate za narazličnejšaopravila v kmetijstvu, proizvodnji, vrtnarstvu, urejanju okolice in konjeniškem sektorju, nepogrešljivi pa so tudi v gradbeništvu.

Idealen za  za vse, ki se ukvarjate s vzrejo perutnine in prašičev.   

Kompaktni nakladalniknizka višina, izjemna moč

Za vse, ki potrebujete manjši nakladalnik za opravila v težje dostopnih delih priporočamonakladalce serije SLT – so posebej oblikovani za uporabo v nizkih prehodih in nizkih stropovih. Model 2024 SLT je visok le 1,90 m in ima minimalno širino 90,5 cm in je eden najboljkompaktnih nakladalnikov, ki jih boste našli na tržišču. Z njim boste z lahkoto pretovarjalitudi težke bale, saj ima prekucno obremenitev kar 920 kg.

Konkurenčnim nakladalnikom je potrebno pogosto odstranjevati streho, da lahko z njimivstopate skozi nizke prehode, pri SLT seriji vam ni potrebno sprejemati kompromisov glede varnosti.

2028 SLT s 25 konjskimi močmi je opremljen s hidrostatičnim pogonom in vam omogoča tipičniSchäffer visok potisk. Modela 2630 SLT in 3650 SLT vam ponujata še več moči v podobnihkompaktnih dimenzijah zahvaljujoč visokotlačnemu pogonuHTF in SPT.  

Kolesni zgibni nakladalniki 
(od 4670 Z do 6680 Z)

Dinamičen razred nakladalnikov, ki navduši s svojo močjo in visoko višino dviga

To serijo nakladalnikov predstavljajo kompaktni, učinkoviti kolesni nakladalniki, ki so ustvarjeni za učinkovito opravljanje zahtevnih nalog.

Z-kinematika omogoča maksimalen izkoristek dvižne moči, zato ti nakladalniki zmorejo vsa zahtevna dela v kmetijstvu, gradbeništvu, in drugih industrijah.

Izjemni višini dviga dodajte kompaktnost in odlično okretnost in je povsem jasno, zakaj so Schäffer nakladalniki tako priljubljeni. 

Pri delu boste povečali produktivnost, prihranili čas in stroške.

Teleskopski kolesni nakladalniki
(od 2630 T SLT - 9660T)

Z njimi boste varno delali na visoki dvižni višini tako na neravnem terenu kot tudi v omejenih zaprtih prostorih.

Ko govorimo o dovršenih teleskopskih nakladalnikih, so Schäffer nakladalniki zagotovo najuspešnejši v svojem razredu. Natančno in kakovostno opravijo svoje delo na kateremkoli terenu, z višino dviga in prekucno obremenitvijo, ki je ne boste videli pri nobenem konkurenčnem ponudniku nakladalnikov. Schäffer nakladalniki lahko zaradi svoje kompaktne oblike in karakteristik enostavno uporabljate v vseh težko dostopnih delih hlevov in drugih zgradb.

Schäffer teleskopski kolesni nakladalniki so med najbolj uspešnimi v svojem razredu. Najbolj edinstveni so zaradi zadnje nihajne osi (od 5680 T dalje) in Ferro-Form drsnimi elementi v teleskopski roki, ki ne potrebujejo prav nobenega vzdrževanja.

 

Vsi ()
Kompaktni nakladalniki Schäffer ()
Kolesni nakladalniki Schäffer ()
Teleskopski kolesni nakladalniki Schäffer ()

KATALOG

kompaktni nakladalniki

ODPRI

KATALOG

kolesni nakladalniki

ODPRI

KATALOG

teleskopski kolesni nakladalniki

ODPRI

KATALOG

dodatna kolesa


ODPRI

KATALOG

priključki


ODPRI

KATALOG

vsi kmetijski nakladalniki

ODPRI