23E T
-Prvi teleskopski kolesni nakladalec na električni pogon na svetu-

Z električnim teleskopskim nakladalnikom boste lahko dvignili tovor vse do višine 3, 72m. Stroj poganja baterija nove generacije z 31, 3 k Wh, kar za vas pomeni kar dvakrat večjo zmogljivost v primerjavi električnim nakladalnikom 23 e brez teleskopske roke.

Nakladalnik 100% brez emisij vam ponuja številne prednosti, še posebej pri delu v zaprtih prostorih, kjer imajo živali, ljudje in okolje koristi od brezemisijskega tihega delovanja stroja.

Popoln stroj za vse živinorejce, ki bi si želeli olajšati delo v hlevu na bolj okolju prijazen način.

 

Z njim boste lahko nemoteno delali z raznolikimi priključki, ki ne zahtevajo prevelikih pretokov olja, vse do 8 ur. Z uporabo ECO načina ta čas lahko podaljša tudi do 1, 5h.

Stroj poganjata dva e-motorja, prvi – 21 kW, ki poganja kolesa, hitro pospešuje do 20 km/h in vam omogoča visoko potisno silo in drugi – 9, 7 kW, ki poganja hidravlično črpalko in posledično priključke do 42 l/min pretoka olja in hitri delovni cikel.

Litijsko-ionska baterija ima 5000-urno ali 5-letno garancijo.

Polnjenje baterije je možno na dva načina: prvi način – z vgrajenim polnilnikom s 3 kW priključenim na 230 V/16 A omrežno vtičnico, ki napolni do 80% v približno 8 urah; drugi način (opcijsko) je 11 kW polnilnica, ki napolni baterijo do 80% v le 2,2 urah.

Učinkovitost e-nakladalnika je več kot 90%, kar je približno trikrat več kot pri stroju, ki ga poganja gorivo in ker ne potrebuje goriva in filtrov za gorivo, je vzdrževanje močno zmanjšano. Poleg tega bo, če ga polnimo s sončno energijo ali električno energijo iz bioplina, še bolj varčen.

23E T je na voljo s streho za zaščito voznika ali s kabino. Prekucna obremenitev 2,8 tonskega stroja je 1,3 tone in se zahvaljujoč zgibnemu spoju obrne na 1, 15m.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej