TEHNOLOGIJA S SISTEMOM MEŠAL - GULLIVER

–Priprava krme v 2 korakih: najprej rezanje in nato mešanje-

Rezanje je prilagojeno posebnim zahtevam posameznih sestavin. Krma, ki vsebuje dolga stebla se med procesom doziranja reže za nameščenim rezalnikom (slasher), ostale sestavine, ki razreza ne potrebujejo (koruzna silaža, travna silaža zrezana s kombajnom, koncentrati) pa rezalnik zaobidejo in gredo direktno v mešalno kad. S krmljenjem živali lahko pričnete takoj, ko se konča proces nalaganja. Zaradi svoje velikosti in visoke zmogljivosti je primeren za velike kmetije.

Sistem je zasnovan tako, da vam v najvišji možni meri ohrani strukturo sestavin, saj vsako sestavino obdela v skladu z njeno specifično strukturo in optimalno zmeša s popolno odpravo trenja v vsaki fazi mešanja.

REZANJE PRILAGOJENO VSAKI SESTAVINI

Stroj je ustvarjen za kontrolirano rezanje tako, da obdeluje vsako sestavino posebej glede na njeno specifično strukturo. To pripomore k boljši homogenosti sestavin med samim postopkom mešanja. Ta edinstven sistem priprave krme ločuje postopek rezanja in mešanja in na ta način ohranja strukturo vsake posamezne sestavine.

Z uporabo Gulliver tehnologije pridobite:

  • Večjo natančnost pri pripravi krme
  • Nežno obdelavo sestavin in posledično ohranjanje strukture sestavin
  • Skrajšan delovni čas
  • Zmanjšane stroške priprave krme

 

*VEČKRAT NAGRAJEN MEŠALNO-KRMILNI VOZ*

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej