SGARIBOLDI SERIJA 7000: KOMPAKTNEJŠA IN MOČNEJŠA

In Novice by Aleš Urbanija

Serija 7000 je nazaj v novi izboljšani obliki, primerna za kmetovalce, ki potrebujejo srednje velik stroj z izjemno izvedbo.

Natančna zasnova in prvovrstne komponente so pripomogle k ustvarjanju samohodnega vozila z odličnimi zmogljivostmi, zmanjšano porabo energije, pomembnimi prihranki energije in največjo okretnostjo,  ki se poda h kompaktnemu dizajnu.

  • VOLVO STAGE V 4-valjni motor z močjo 160 kW/218 KM, nameščen prečno med kabino in rezervoarjem → zagotavlja optimalen delovni pogled in idealno razporeditev teže
  • Ventilator FAN DRIVE, inteligentna naprava z elektronskim nadzorom hlajenja dizelskega motorja → prihranek goriva in zmanjšanje hrupa
  • Hidravlični izmenjevalnik olja, vgrajen v hladilnik dizelskega motorja → manj vzdrževanja in večja zanesljivost
  • Sprednja os z omejenim zdrsom → omogoča skoraj 40 ° volanski kot, da zagotovi odlično vodljivost, dodatno povečano s 4-kolesnim krmiljenjem (opcija). Opcijsko je na voljo tudi različica s štirikolesnim pogonom.

Serija 7000 lahko izbirate med MONOFEEDER – horizontalna tehnologija mešanja (17,20,23 m³) in GULLIVER – tehnologija vesel (18, 21, 25 m³) ter GRIZZLY – vertikalna tehnologija mešanja (18,20,22,25 m³)