Schäffer kompaktni zgibni kolesni nakladalnik 4670 Z-min

Varčen in okolju prijazen Schäffer nakladalnik

In Novice by Katja Figek

V naboru Schäffer zgibnih nakladalnikov so številni učinkoviti in okolju prijazni stroji, ki bodo v prihodnosti vse bolj pomembni v prav vsaki dejavnosti.
Kmetijska, vrtnarska in komunalna dejavnost se trenutno soočajo z izzivi naraščajočih stroškov energije in vložkov, pa tudi s pomanjkanjem kvalificirane delovne sile.
Obenem pa stranke pričakujejo, da bo “okolju prijazna” zelena industrija delovala odgovorno in trajnostno v skladu s standardi za varovanje okolja in podnebnih sprememb. 

Zaradi vseh teh dejavnikov je za lastnike kmetijskih, gradbenih in komunalnih strojev vse bolj pomembno, da upravljajo z zanesljivimi in okolju prijaznimi stroji.

Schäffer program kolesnih zgibnih nakladalnikov ponuja številne visoko učinkovite stroje z nizkimi emisijskimi izpuhi, prav tako pa se lahko pohvalijo s popolnoma električnim Schäffer nakladalnikom 23e

Med popolnoma električnimi nakladalniki so dobavljivi tudi tekeskopski 23ET in 24e.
Schäffer zgibni kolesni nakladalniki slovijo kot robustni stroji, ki potrebujejo le minimalno vzdrževanje in zagotavljajo na tisoče in tisoče brezskrbnih delovnih ur. Iz tega vidika je Schäffer zgibni nakladalnik trajnosten, saj so materiali iz katerih je stroj narejen vzdržljivi in obstojni.
Patentirani Schäffer sistemi nakladalniku omogočajo maksimalno učinkovitost in optimalne pogoje pri vsakdanjem delu. 

HTF (High Traction Force) – samodejno uravnavanje potisne sile nakladalniku vam omogoča, da tudi v hitri prestavi stroj vedno razvije maksimalno potisno silo, kar vas osvobodi ročnega prestavljanja prestav, zmanjša porabo goriva in raven hrupa nakladalnika.

Druga funkcija, ki prispeva k večji učinkovitosti nakladalnika je
SPT (Schäffer Power Transmission) – elektronsko uravnavan pogon, ki se prilagodi vrtilnemu momentu dizel motorja in tako zmanjšate porabo goriva in vam omogoča lažje speljevanje v hrib.

Nič manj pomemben ECO način delovanja kot standard pri nakladalcih od 50 KM naprej pa še dodatno zmanjša porabo goriva in emisijske izpuhe. Sistem zmanjša število vrtljajev motorja, ko ohranjate enako hitrost vožnje.

MHF (Multi High Flow) – je funkcija, ki omogoča velik pretok olja za pogon priključkov (mulčer). Za razliko od prejšnjih strojev, ki so za zagotavljanje visokih pretokov olja potrebovali zmogljiv motor, sedaj že model 2445 S zagotavlja pretok do 81 l/min v krogotok visokega pretoka in ga še vedno poganja motor s 50 KM.  

Istočasno lahko stroj deluje pri zmanjšanih vrtljajih motorja, če ni potrebna polna hidravlična moč.
Ta tehnologija vam omogoča uporabo bolj varčnih in kompaktnih kolesnih nakladalnikov na načine, ki so bili prej rezervirane za veliko močnejše in težje stroje.
Schäffer zgibni nakladalniki so univerzalni stroji, s katerimi si lahko olajšate vsakdanje delo na kmetiji, vrtnariji, drevesnici ali v komunalnem ali gradbenem podjetju.

Odločite se tudi vi za Schäffer zgibni nakladalnik s katerim boste prihranili stroške goriva in vzdrževanja, skrajšali čas dela in si zagotovili dolgoletnega pomočnika na vaši kmetiji. Ponudba Schäffer zgibnih nakladalnikov