SCHÄFFER ELEKTRIČNI TELESKOPSKI NAKLADALNIK 24 ET

In Novice by Maša Urbanija

Ljudje in okolje imajo koristi od tihega delovanja nakladalnika brez izpušnih plinov, zlasti pri uporabi v notranjosti stavb in v razmerah, ki so občutljive na hrup. Stroj je opremljen z dvema elektromotorjema: pogonski motor z močjo 21 kW zagotavlja močan pospešek z električnim neposrednim pogonom, ki hitro doseže hitrost 20 km/h in zagotavlja veliko potisno silo. Motor z močjo 9,7 kW za delovno hidravliko omogoča zmogljivost 42 l/min, kar je idealno za hitre delovne procese.

Baterija nove generacije
Z modelom 24e T Schäffer uvaja novo generacijo baterij. Z zmogljivostjo 31,3 kWh je možen čas delovanja do osem ur, če se ne uporabljajo hidravlično zahtevni priključki. Pri delu v načinu Eco z zmanjšano močjo se lahko ta čas podaljša za do 1,5 ure.

Schäffer za litij-ionsko baterijo, ki ne potrebuje vzdrževanja, zagotavlja garancijo 5.000 delovnih ur ali 5 let delovanja, kar nastopi prej. Čas polnjenja do 80 % je približno 8 ur ob uporabi 3 kW vgrajenega polnilnika, ki se napaja iz gospodinjskega električnega omrežja 230 V/16 A. Z 11-kilovatnim stenskim polnilnikom je polnjenje bistveno hitrejše: ta možnost polnjenja skrajša čas polnjenja na nekaj več kot dve uri (80-odstotna zmogljivost).