JNC freze s centralnim pogonom

Menjalnik v sredini freze zagotavlja robusten in neposreden, praktično brez vzdrževanja pogon. Ni potrebe po verigah ob strani in širina stroja je bolj ali manj enaka delovni širini. Freza je zato še posebej primerna za uporabo v rastlinjakih in drevesnicah. Uporabniki, ki cenijo kvaliteto, bodo toliko bolj cenili edinstveno tehnično zasnovo te freze.

JNC freze so na voljo v različici za lažja (L) ali težka (Z) tla. Poleg standardnih delovnih širin, so lahko na zahtevo tudi druge delovne širine.

Prednosti:

  • Freza nima verige ob strani, širina stroja je tako enaka delovni širini
  •  Zasnova freze je zelo robustna, z centralnim pogonom in zato z malo vzdrževanja in obrabe
  •  mogoče je odstraniti zaščitne kapice, kar omogoča pregled od zgoraj, za pregled in vzdrževanje rezil
  • Stroji so standardno opremljeni s podpornimi kolesi, kar zagotavlja njihovo stabilno delovanje in ustrezen nadzor globine
  • stroj ne vleče ostanke rastlin, medtem pa ohranja enakomerno delovno globino

Zaradi posebnega položaja rezil, ne pride do zbitosti zemlje. Menjalnik je primeren za 540, 750 in 1000 vrt/min. Freza je opremljena s stranskimi paneli, ki segajo daleč zadaj in težkim pokrovom. To zagotavlja ravno obdelano površino. Na voljo je veliko dodatkov, kot so kletkasti, cevast ali gladki valj. Njihova višina je lahko ročno ali hidravlično nastavljiva.

Overtop freza:

JNC OTL ali OTZ je nekaj posebnega. Freza se vrti v nasprotni smeri vožnje, pri čemer obdeluje tla navzgor in nazaj. Freza najprej čez palice meče zemljo, pod katero se nato zakopavajo ostanki pridelka, kar omogoča lepo in čisto pripravo tal za seme. OTL in OTZ stroji niso primerni za delo pri kamnitih tleh.

Tip za težka tla (Z) in OTZ, z delovno globino 25 cm, so za traktorje do 70KM (50kW)

KATALOG

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej