Pick-up zgrabljalniki s transportnim trakom nove generacije za vse pridelovalce lucerne in kakovostnega sena

Serija Pick-up zgrabljalnikov s transportnim trakom ROC se ponaša z edinstvenim sistemom pobiralne naprave in traku, ki omogočajo pobiranje redi katerekoli širine ali konfiguracije, ne da bi to pomenilo selektivnost vrste. Zgrabljalniki nežno poberejo pridelek in ob tem poberejo presenetljivo malo umazanije ali tujkov. Po dvigu pridelka se ta razporedi po samoočiščevalnem traku, ki ne zahteva urnega ali dnevnega vzdrževanja. Vrste redi so rahle in puhaste, kar zagotavlja hitro in enakomerno sušenje. Delovne širine stroja so od 3,80 m – 12,20 m.

Novi Pick-up zgrabljalnik s transportnim trakom RT 630  se od ostalih tradicionalnih zgrabljalnikov razlikuje v načinu grabljenja tako, da pridelek dvigne s tal in ga prepelje po tekočem traku k zgrabljenemu  in pridelka ne vleče po tleh, kot ostali.

Pick-up zgrabljalnik s transportnim trakom RT 630 je edini zgrabljalnik na trgu, ki je sestavljen iz dveh elementov ter ima nastavljivo delovno širino od 4,90 – 6,30 m. To omogoča grabljenje pridelka na levo ali desno stran, lahko pa grabi tudi v sredino med oba elementa.

Prednosti sistema RT 630:

  • Manj lomljenja sena in višja kvaliteta pridelka (kadar pridelek ni vlažen, se stebla in listi hitro polomijo, sitem RT 630 pa jih po tekočem traku prepelje in odloži brez poškodb),
  • Nižja izguba pridelka (pridelka zaradi neravnega terena ne pušča in ne vleče za seboj),
  • Manj povzročene škode novo rastočim rastlinam (ne poškoduje novih poganjkov in ne zavira rasti novega pridelka),
  • Nov način pobiranja in odlaganja pridelka (nežno pobere pridelek in ob tem zajame minimalno količino umazanije, ga razporedi po samoočiščevalnem traku in ga nato odvaja na že očiščeno površino in omogoča hitrejše ter bolj enakomerno sušenje pridelka. Stran odlaganja si lahko poljubno izbirate sami).
  • Majhna transportna velikost (brez razstavljanja, se stroj zloži na le 2,50 m širine, 2,60 m višine in 4,70 m dolžine. Takšna dimenzija stroja omogoča prevoz brez omejitev in dovoljenj.

 

KATALOG

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej