od 75 do 120 KM

Gozdarski mulčer je popoln za drobljenje grmovja, vej in dreves vse do premera 25 cm.

Odlikuje ga posebej ojačan okvir, ki vzdrži osne obremenitve, ki jih povzroča premikanje gosenic v zahtevnih pogojih. Vijačeni, zamenljivi nastavljivi podporni drsniki z dvema vrstama HARDOX proti nožev, ki vam zagotavljajo fino in homogeno drobljenje in nastavitev hidravličnega pokrova.

Dvojna vrsta sprednjih zaščitnih verig, s privijačenimi ploščami, ki omejujejo uhajanje razrezanega materiala in hkrati ščitijo uporabnika in traktor/kabino. Zelo robusten stroj s profesionalnim rotorjem HULK FORRSET PISTON izstopa po svoji ergonomski zasnovi, ki vam zagotavlja odlično vidljivost med različnimi procesi.

Namestite ga lahko na katero koli blagovno znamko mini nakladalnika na trgu, zahvaljujoč univerzalnemu priklopu »SMARTFIT«, hidravličnemu motorju REXROTH® z AKSIALNIM BATOM kot standard, lahko pa izberete tudi HIDRAVLIČNI BATNI MOTOR S SPREMENLJIVO PROSTORNINO (REXROTH® pri Bosch Company® ) z avtomatskim spremenljivim pretokom, ki vam omogoča povečanje produktivnosti in hkrati zmanjšanje porabe.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej