DONDI DRENAG navpično rezalna naprava je učinkovita na vseh vrstah zemlje brez kamenja. Uporablja se za odpiranje jarkov, za odvodnjavanje ter postavitev drenaže in namakalnih cevi, električnih in telefonskih kablov in cevi za vodovod s premerom največ 150 mm.

DONDI DRENAG se uporablja s tritočkovnim priklopom na kateri koli tip traktorja s hitrostjo lezenja 0,35 / 0,65 km/h in s kardansko gredjo 540 ali 1000 obratov na minuto. Globina dela se nastavi s pomočjo hidravličnega dvigala traktorja in hidravličnega cilindra na stroju. Ko je dosežena želena globina se prične s pomikanjem naprej. Različne rezalne širine preprosto pridobimo z obračanjem položaja lopatic na disku rotorja 8 in 14 cm in s kompletom zamenljivih plošč širine 20 cm na modelih 75/100 in 100/120. Izkopano zemljo je mogoče odstraniti bočno ali pa se jo lahko pusti v bližini jarka, da ga zapolnite, potem ko so postavljene cevi.

Po potrebi je DRENAG 75/100 in 100/120 opremljen s popolnim kompletom za polaganje cevi. DONDI DRENAG je dobavljen v kompletu z kardanska gredjo z varnostno sklopko in tri-točkovnim hidravličnim priklopom pri modelu 75/100 in 100/120. Pri delu na trdih in kamnitih tleh, je stroj lahko opremljen tudi s kompletom delovnih orodji iz Volframa.

Opcije:

  • komplet – naprava za polaganje cevi
  • komplet – za 20cm rezalni sklop
  • tri-točkovni hidravlični priklop
  • komplet orodja – Tungsten orodje (Volfram)
  • kolesa za nastavitev globine
  • laserska kontrola globine
  • komplet orodja za daljšo življenjsko dobo

KATALOG

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej