Stroj omogoča visoko produktivnost z delovno hitrostjo od 7 do 15 km / h, ki omogoča obdelavo od 4 do 7 ha na uro glede na model, kar posledično pomeni tudi zmanjšanje stroška delovne sile. Dvoplastno obdelovanje hkrati zahvaljujoč podrahljaču spredaj, do 30 cm globine s sidri in do globine 15 cm z vmesnimi diski. Majhen ogljikov odtis (manjši izpust CO2 v okolje) in znatno zmanjšanje porabe goriva na hektar obdelane površine, preprečevanje erozijskih pojavov. Idealno za ekološko kmetovanje zahvaljujoč zaporedju delovnih elementov, ki omogočajo obvladovanje plevela.

Zmanjšanje števila prehodov je dosegljivo s pomočjo zaporedja delovnih elementov, na splošno  1 ali 2 prehoda zadostujeta da dobimo želeno obdelavo tal za setev.  Stroj uporabljamo za delo na njivi po žetvi, celo pri celi koruzi, žitu in riževih ostankih brez zamašitve delovnih elementov. V vseh primerih so stebla in ostanki zamešani v zgornjo plast zemlje.

Prihranili boste do 50% stroškov v primerjavi z tradicionalnim« sistemom obdelave, ki vključujejo plug in vrtavkasto brano ob upoštevanju stroškov opreme, stroškov vzdrževanja (minimalna), amortizacija (dolga življenjska doba) in stroški dela (višja produktivnost). Pridelava primerljiva, če ne celo boljša v primerjavi s tradicionalno metodo obdelovanja. Visoka prisotnost pomešanih ostankov pridelka v zgornjo plast zemlje (do 70%) zahvaljujoč ne-obračanju plasti tal. Izboljšanje strukture tal že po nekaj letih te metode obdelovanja, bistveno poveča prisotnost živalskih organizmov v zgornjih plasteh tal, kot so deževniki in drugi mikroorganizmi. Vsestranskost različno opremljenega stroja, prehodi  brez oranja, enostavna zamenjava  vmesnih diskov  s skupino vzmeti in s prilagajanjem delovne globine so odlike tega stroja.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kako vam lahko pomagamo?

Preprosto vprašajte ali pa nam pustite sporočilo.


Vaše podatke bomo uporabili zgolj za povratne informacije in obvestila podjetja Brau d.o.o..
Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej