Stroj omogoča visoko produktivnost z delovno hitrostjo od 7 do 15 km / h, ki omogoča obdelavo od 4 do 7 ha na uro glede na model, kar posledično pomeni tudi zmanjšanje stroška delovne sile. Dvoplastno obdelovanje hkrati zahvaljujoč podrahljaču spredaj, do 30 cm globine s sidri in do globine 15 cm z vmesnimi diski. Majhen ogljikov odtis (manjši izpust CO2 v okolje) in znatno zmanjšanje porabe goriva na hektar obdelane površine, preprečevanje erozijskih pojavov. Idealno za ekološko kmetovanje zahvaljujoč zaporedju delovnih elementov, ki omogočajo obvladovanje plevela.

Zmanjšanje števila prehodov je dosegljivo s pomočjo zaporedja delovnih elementov, na splošno  1 ali 2 prehoda zadostujeta da dobimo želeno obdelavo tal za setev.  Stroj uporabljamo za delo na njivi po žetvi, celo pri celi koruzi, žitu in riževih ostankih brez zamašitve delovnih elementov. V vseh primerih so stebla in ostanki zamešani v zgornjo plast zemlje.

Prihranili boste do 50% stroškov v primerjavi z tradicionalnim« sistemom obdelave, ki vključujejo plug in vrtavkasto brano ob upoštevanju stroškov opreme, stroškov vzdrževanja (minimalna), amortizacija (dolga življenjska doba) in stroški dela (višja produktivnost). Pridelava primerljiva, če ne celo boljša v primerjavi s tradicionalno metodo obdelovanja. Visoka prisotnost pomešanih ostankov pridelka v zgornjo plast zemlje (do 70%) zahvaljujoč ne-obračanju plasti tal. Izboljšanje strukture tal že po nekaj letih te metode obdelovanja, bistveno poveča prisotnost živalskih organizmov v zgornjih plasteh tal, kot so deževniki in drugi mikroorganizmi. Vsestranskost različno opremljenega stroja, prehodi  brez oranja, enostavna zamenjava  vmesnih diskov  s skupino vzmeti in s prilagajanjem delovne globine so odlike tega stroja.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za povratne informacije in obvestila podjetja Brau d.o.o..
Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej