Prekopavanje in podrahljavanje v eni sami operaciji!

Na polju, potrebujemo kultivator ki se enostavno kombinira z prekopalnikom za doseganje nizke cene in manjše vlečne sile.

V praksi je bilo ugotovljeno da zbijanje tal seže globje in ni samo površinsko. Če želite razbiti pogosto revno zemljo brez mešanja površine tal. Pomembno je da se ustvari t.i. razpoke tako da lahko zrak in korenine rastlin prodrejo v globino tal. Prav tako ni več trde skorje ki bi vodo usmerjala navzgor in navzdol.

Stroj je zasnovan za namestitev blizu traktorja, z prekopalnikom priključenim zelo blizu Coulterja, brez dotikanja nogač in rok prekopalnika pri varovanju na vijak. Coulter 3.0 omogoča ripanje in prekopavanje ali samo ripanje ali samo prekopavanje. Stroj je zelo vsestranski. Coulter je lahko kombiniran z drugimi orodji kot npr. valj, vrtavkasta brana, rotovator ali krožna brana.

Številne lastnosti ki jih Coulter 3.0 ponuja dajejo stroju edinstvenost v odnosu do drugih strojev na trgu. Standardno je Coulter 3.0 opremljen s 6 ravnimi Coulter sidri. (nogačami). Le – ti so oblikovani z namenom minimalne vlečne sile, ki ustvarja optimalne donose in manjše stroške na hektar. Coulter nogače so izdelane iz visokega nateznega jekla kjer so obrabni elementi enostavno zamenljivi.

Stroj omogoča dviganje in razbijanje zemlje brez neželenega premikanja zgornjega sloja in z enakomernim profilom tal po vsej delovni širini. Rezultat je da kisik prodre v zemljo in omogoča kapilarno akcijo.

Stroj je serijsko peskan, prašno lakiran za optimalno življenjsko dobo. Ima hidravlični sistem z dvižno kapaciteto 3000 kg.

Maksimalna delovna globina je 60cm, in je primeren za traktorje do 400 KM.

Seveda je tudi možno delati z manj Coulter nogačami.

Te se lahko enostavno namesti na različne separacije.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej