COMBILAM

Kombiniran stroj je oblikovan za obdelovanje zemlje brez obračanja plasti in za minimalno površinsko obdelavo.

Z uporabo Comilama si zagotovite učinkovito obdelavo tal od 40 do 50 cm globoko brez ustvarjanja grud. Za ta način obdelave je značilna uporaba originalnih sider v ukrivljenem profilu patenta “Michel”, razporejenih v 2 vrstah.

Stroj je mogoče kombinirati in dopolniti z nizom sider spredaj in / ali zadaj na okvir za zakopavanje ostankov in minimalno površinsko obdelavo, da bi optimizirali delovanje in posledično znižali stroške obdelave.

Dvojno valovit diskasti valj z mehansko regulacijo zmeša zemljo in razgradi ostanke pridelka, kar dodatno pripomore k hitrejši razgraditvi v organsko gnojilo. Končna operacija se opravi z enojnim zadnjim kletkastim valjem, ki je lahko opremljen s cevmi ali ploščami ter packer valjem glede na zahteve vsakega posameznika.

Valj služi za izravnavo in utrditev tal. Izjemna hitrost do 15 km/h in sposobnost opravljanja več operacij hkrati z enim samim prehodom sta največji prednosti Combilama. Stroj je dobavljiv kot fiksen ali zložljiv na širino 2,5 m za cestni transport.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej