Glavne značilnosti:

COMBI 8200 s samodejnim nakladalnim sistemom (frezo), je na voljo z zmogljivostjo od 17 do 28 m3 in tako primeren za večja kmetijska gospodarstva. S frezo je možno natančno in enakomerno odvzemati krmo tako iz silosov kot iz bal. COMBI 8200 je možno dobiti tudi brez freze.

Z učinkovito samo-nakladalno roko, je eden izmed najbolj cenjenih krmilnih voz na trgu. Izstopa po izjemni učinkovitosti in veliki zmogljivosti. Njegova kompaktna velikost omogoča enostavno manevriranje tudi v ozkih prehodih. Natančna zasnova oblike kadi, ustrezno ohišje in razporeditev nožev, skupaj z zelo veliko močjo, omogoča  popoln naklad vsake sestavine. To zagotavlja gladek in enoten rez pri odvzemu silaže, kar preprečuje ustvarjanje plesni in gnilobe. Zadnji ščit je oblikovan na enostaven način in omogoča pobiranje proizvoda do dna tako, da imamo popolnoma čista tla. Nakladalni boben in pomožne funkcije, ki jih upravlja ločen hidravlični sistemi skupaj z elektronskim sistemom tehtanja in široko paleto dodatne opreme lahko zadovolji tudi najzahtevnejšega kupca.

Zaradi učinkovite in dobro uveljavljene tehnologije Monofeeder, je eden med najbolj prodajanih in cenjenih strojev na trgu.

Monofeeder sistem – Sistem dvojnega pretoka

Monofeeder krmilno mešalni sistem je zaznamoval prihod nove generacije strojev, ki zagotavljajo maksimalno produktivnost s precejšnjim zmanjšanjem stroškov. To rešitev cenijo rejci po vsem svetu že več kot dvajset let. Sistem Monofeeder predstavlja uporabo enega samega velikega polža, kar daje velike prednosti.

Uporaba edinstvenega vrtljivega elementa ob odpravi nekaterih mehansko gibljivih delov, kot npr. zobniki in verige, ki so bili najpogostejši vzrok nenadnih zlomov in zmanjšanja moči pogona. Posledično to pomeni velik prihranek pri gorivu, nižje stroške vzdrževanja in rezervnih delov. Sistem Monofeeder omogoča tudi izdelavo strojev ki so najbolj kompaktne velikosti na trgu. Ozka in izredno nizka oblika mešalne kadi omogoča upravljalcu dostop tudi v najbolj zaprtih prostorih.

Prednosti:

  • ptimizacija končne kvalitete krmne mešanice
  • visoka obratovalna zanesljivost
  • učinkovito zmanjšanje stroškov
  • maksimalna zmogljivost

Mešanje

Polž z nasproti si ležečimi spiralami omogoča izjemno učinkovito rezanje, ki deluje v posebni mešalni posodi z različnim volumnom in določa dvojni aktivni pretok sestavin iz sprednjega in zadnjega dela proti sredini mešalne posode. Odlična, izračunana, kompleksna, a zelo preprosta zasnova sistema zagotavlja najvišjo kakovost mešanja. En polž je torej pravo »bistvo« celotnega sistema. Njegove široke spirale s posebnimi noži, zasnovanimi v podjetju Sgariboldi, zagotavljajo premikanje v dveh vrtečih smereh, kar omogoča mešanici, da se premeša v enem postopku, to pa zagotavlja odlično in učinkovito rezanje in neprimerljivo homogeno mešanico. Znotraj mešalne posode se nahaja distribucijska ročica, prav tako zasnovana pri podjetju Sgariboldi, ki zagotavlja pravilen pretok sestavin v notranjosti mešalne posode, s čimer se zmanjša čas mešanja in odpravi mrtve točke, ki so značilne pri vozovih z več polži.Ta tehnika je najboljša na trgu in rezultat, ki nastane je mehka, homogena, sveža in popolno rezana mešanica, ki ne spremeni hranilne vrednosti vmešanih sestavin, vendar poveča kvaliteto krme. Nežna obdelava proizvodov prav tako zagotavlja ohranjanje odlične vrednosti krme in preprečuje pregrevanje končne mešanice.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za povratne informacije in obvestila podjetja Brau d.o.o..
Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej