Samovozni mešalno-krmilni voz Combi 8200 

-eden najbolj prodajanih in cenjenih strojev na tržišču-

Kombinacija večje dimenzije stroja, njegova visoka zmogljivost in okretnost naredita ta stroj edinstven.

Stroj je opremljen z najbolj dovršenim hidravličnim sistemom za najboljše delovanje.

Robusten stroj, ki ima vgrajene najkakovostnejše komponente zato prihranite pri vzdrževanju in nadomestnih delih. 

Odlikuje ga dinamični sistem dvojnega pretoka – TWIN-FLOW, ki vam hitro in optimalno zmeša krmo brez pregrevanja in s tem vašim živalim zagotovite kakovosten in hranljiv obrok. 

Popoln stroj za vse živinorejce z večjim številom živine.

Combi 8200 je idealen za vse večje kmetovalce: rejce goveda, koz, prašičev, … Izbirate lahko med kapacitetami kadi od 17 do 28 m3, prav tako izberete ali želite stroj s samodejnim nakladalnim sistemom (frezo) ali brez.  

Stroj je edinstven zaradi svoje izjemne učinkovitosti in zmogljivosti. Hkrati pa vam njegova kompaktna velikost omogoča enostavno manevriranje tudi v ozkih prehodih. 

Dovršena zasnova oblike kadi, ustrezno ohišje in razporeditev nožev, skupaj z veliko močjo, omogoča popoln naklad vsake sestavine. 

Vse to vam omogoča tudi, da izvedete gladek in enoten rez, ko odvzemate silažo s čim boste preprečili nastajanje plesni in gnilobe. 

Zadnji ščit je oblikovan na enostaven način in vam omogoča pobiranje proizvoda do dna tako, da imate popolnoma čista tla. Nakladalni boben in pomožne funkcije, ki jih upravlja ločen hidravlični sistem skupaj z elektronskim sistemom tehtanja in široko paleto dodatne opreme bo zadovoljil še tako zahtevnega kupca. 

Zaradi učinkovite in dobro uveljavljene tehnologije Monofeeder, je eden med najbolj prodajanimi in cenjenimi stroji na trgu.

Monofeeder sistem – sistem dvojnega pretoka

MONOFEEDER rezalno-mešalni sistem je zaznamoval prihod nove generacije strojev, ki povečujejo produktivnost in zmanjšujejo stroške na vaši kmetiji. Vrhunska rešitev, ki jo cenijo rejci po vsem svetu že več kot 20 let. 

Gre za sistem, ki temelji na uporabi enega samega velikega horizontalnega polža, kar prinaša veliko prednosti: 

  • zaradi enega vrtljivega elementa zmanjšate možnosti zlomov (odprava zobnikov in verig, ki so vzroki za nenadne zlome in zmanjšano moč pogona) – prihranek pri vzdrževanju in rezervnih delih
  • najbolj kompaktne velikosti strojev na trgu
  • ozka in izredno nizka mešalna kad vam omogoča upravljanje tudi v nižjih in ožjih hlevih  

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej