2024 SLT

-cenovno najugodnejši Schäffer nakladalnik-

2024 SLT je z višino 1,89 m in minimalno širino 90,5 cm eden najbolj kompaktnih nakladalnikov, ki jih najdete na tržišču.

Izjemno nizka višina nakladalnika vam omogoča enostaven prehod skozi nizke prehode ali podboje vrat in dostopanje do najtežje dostopnih delov hleva. 1,75 tonski nakladalnik je izjemno močan in idealen za uporabo v zaprtih in nižje grajenih prostorih. Odličen stroj za rejce perutnine, prašičev, … S prekucno obremenitvijo 920 kg povsem varno prelagate težje silažne bale in drugi material.

Kompaktni razred nakladalnikov je eden izmed najbolj uspešnih med Schäffer nakladalniki. Razvili so jih posebej za uporabo v manjših in omejenih prostorih. Čeprav gre za kompaktne nakladalnike, vam nudijo maksimalno zanesljivost in udobje.     

Pri nekaterih konkurenčnih nakladalnikih je za delo v nizkih zgradbah potrebno odstraniti zaščitno streho, kar ogroža varnost pri delu – pri Schäffer SLT seriji vam ni potrebno žrtvovati svoje varnosti za delo v omejenih prostorih. 

PREDNOSTI SERIJE “SLT” NAKLADALNIKOV

IZJEMNO NIZKA VIŠINA - LE 1,89 M 

Izbirate lahko med različnimi modeli, ki jih odlikuje izjemno nizka višina. Nizke prehode ali podboje vrat boste obvladovali z lahkoto. Delo je mehanizirano na mestih, ki niso preprosto dosegljivi za običajne nakladalnike. Zagotavljajo vam enostavno vožnjo okoli ovir in manevriranje.

ERGONOMSKO OBLIKOVAN DELOVNI PROSTOR IN UDOBJE

Na Shäffer nakladalniku SLT boste vedno sedeli v ergonomsko pravilnem in pokončnem položaju. Na ta način boste tudi pri najdaljših delovnih dneh med delom sproščeni in manj utrujeni. Pri običajnem nakladalniku vas hidravlične in električno spuščajoče nadglavne kabine prisilijo, da upravljate s strojem v sklonjenem položaju. Takšen način dela je zdravju škodljiv prav tako pa delo z nakladalnikov v takem položaju ni varno, saj nimate dobrega pregleda nad delom. 

SLT serija Schäffer nakladalnikov vam vedno zagotavlja maksimalno udobje in 100 % varnost.  

HITER IN ENOSTAVEN VSTOP IN IZSTOP IZ STROJA

Schäffer nakladalnik SLT model z nizkim sedenjem vam zagotavlja še eno prednost. Pogosto vstopanje in izstopanje iz stroja je zaradi oblike nakladalnika povsem enostavno. To potrjuje tudi položaj zavorne ročice na desni strani stroja. Zlasti - vendar ne samo - starejši uporabniki bodo cenili preprost dostop do voznikovega sedeža.

MINIMALNO VZDRŽEVANJE - prihranek stroškov

Kakovostne evropske komponente vam zagotavljajo podaljšan servisni interval in prihranek pri stroških vzdrževanja v primerjavi s konkurenčnimi nakladalniki. Prav tako vam zagotovljamo original rezervne dele ter strokovni servis za dolgo življenjsko dobo vašega stroja.

Na zgibni spoj vam zagotavljamo tudi garancijo 3 leta oz. do 3.000 delovnih ur.  

BREZ IZGUBE ČASA Z REKONSTUKCIJSKIMI DELI NA NAKLADALCU

Zaradi nizke višine SLT stroja je varnostna kabina fiksno pritrjena in vam je ni potrebno hidravlično spuščati. To pomeni, da lahko stroj uporabljate v nizkih prostorih in vam ni potrebno ročno prenašati tovora. 

OBREMENITVE IN STABILNOST

Nizko središče težnosti, ki ga ponuja dizajn strojev, vpliva tako na stabilnost stroja kot tudi na prekucno obremenitev stroja. Dimenzije stroja, velika sposobnost manevriranja, odličen doseg in višina dviga vam zagotovijo, da lahko ta stroj uporabljate za najrazličnejša opravila. 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete nasvet pri nakupu kmetijskega stroja?

Strinjam se, da me BRAU d.o.o. občasno obvešča o ugodnostih, novostih in posebnih ponudbah preko

Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej