Nova linija mulčerjev Orsi: še boljši

In Novice by Maša Urbanija

Družinsko podjetje Orsi deluje že od leta 1979. Napredek, razvoj in inovativne rešitve na področju kmetijske in gozdarske mehanizacije ostajajo njihov glavni cilj še danes. Tesno sodelovanje s uporabniki jim omogoča, da na trgu ponudijo visokokakovostne mulčerje, ki rešujejo realne težave s katerimi se srečujejo kmetje pri vsakdanjem delu in tudi profesionalci v specializiranih panogah.

Orsi s ponosom predstavlja obogateno linijo gozdarskih mulčerjev, ki s še bolj izpopolnjeno tehnologijo olajšajo vzdrževanje zaraščenih in težje dostopnih površin. Primerni so za čiščenje in vzdrževanje gozdnih in kmetijskih površin, na katerih je potrebno zdrobiti grmičevje, veje, podrastje, dračje in odstraniti tanjša in debelejša debla, vseh vrst lesa ter olesenelih rastlinskih ostankov in tudi drevesnih panjev. Z novim modelom Multi Wild Forrest DT lahko mulčimo tudi do 30 cm globine v zemljo. Prav tako so nepogrešljivi pri vzdrževanju vinogradov, sadovnjakov, oljčnih nasadov in zaraščenih pašnikov. Gozdarski mulčerji so primerni tudi za manjše traktorje (že od 75 KM naprej).S svojo masivno konstrukcijo so pri svojem delu izjemno učinkoviti in so praktično neuničljivi.
Orsi gozdarski mulčerji odlično služijo večjim podjetjem, ki opravljajo storitve v zvezi s sečnjo gozdov in spravilom lesa in tudi posameznikom, ki jih uporabljajo za vzdrževanje lastnih gozdnih posesti in želijo omejiti razraščanje gozda na obdelovalne površine, ceste ali pašnike.


* (Multi Wild Forrest DT) – »Elektronsko uravnotežen rotor s fiksnimi karbidno »volframovimi« noži, centralno mazanje in dve vrsti proti nožev so le nekatere prednosti, ki jih ponuja Multi Wild Forrest.«

Zakaj Orsi?
Gozdarske mulčerje Orsi odlikuje močno ohišje z okvirjem iz dvojne Hardox pločevine, ki zagotavlja dolgotrajno in zanesljivo uporabo v zahtevnejših delovnih razmerah. Odpiranje zadnjega pokrova poteka s hidravličnim cilindrom, na pokrovu mulčerja pa so nameščene varnostne verige. Serijsko so nameščene tudi nastavljive ali fiksne izravnalne sani ter odbojna stekla in kladiva, ki so pri nekaterih modelih gibljiva in pri drugih fiksna, reduktor pa ima prostoročno sklopko (pri nekaterih modelih tudi dvojno).

Poleg široke serijske ponudbe, je na voljo tudi bogata ponudba dodatne opreme (dvojni hidrodinamičen prenos, prilagodljiv reduktor), ki jo prilagodite glede na vaše potrebe. Na voljo so v različnih modelih in dimenzijah. Velika prednost nakupa Orsi mulčerja je tudi zagotavljanje original nadomestnih delov, ki podaljšujejo življenjsko dobo vašega stroja.
Preverite ponudbo gozdarskih mulčerjev na https://bit.ly/36JKW5T.

Ogled videa tukaj: https://bit.ly/35m5kcq.

Za več informacij nas pokličite na 070/377-720.