NOVA GENERACIJA SGARIBOLDI SAMOVOZNIH MEŠALNO-KRMILNIH PRIKOLIC: SERIJA TITANIUM

In Novice by Maša Urbanija

VERTIKALNE MEŠALNO-KRMILNE PRIKOLICE – OD 30 DO 40 M³

REVOLUCIJA GRIZZLY VERTIKALNIH SAMOVOZNIH KRMILNO-MEŠALNIH PRIKOLIC
Serija TITANIUM predstavlja novo generacijo vertikalnih samovoznih mešalno-krmilnih prikolic srednjih in velikih prostornin, ki so narejene za kmete, ki pripravljajo krmne mešanice z visoko specifično težo. Stroj ponuja izjemne zmogljivosti nakladanja in odlično manevriranje.

Do zdaj smo za pripravo krmne mešanice v takšnem obsegu potrebovali 3-osne stroje, ki so z lastno težo in omejenim manevriranjem upočasnili postopke, hkrati pa sta bila cena osnovnega stroja in vzdrževanje veliko višja.
Zato je Sgariboldi izkoristil najnaprednejšo tehnologijo in oblikovala serijo mešalnih prikolic zasnovanih za velika podjetja, ki stremijo k optimalnih rezultatih  brez kompromisov.

Iz tega osnovnega cilja se je rodila serija TITANIUM, nova generacija samohodnih mešalno-krmilnih prikolic ekskluzivnega videza in v celoti izdelana iz posebnih jekel.

JOHN DEERE MOTORJI STAGE 5 (GARANCIJA 5 LET)
248 KM / 255 KM / 305 KM
IZJEMNA KAPACITETA NAKLADANJA
Na voljo v 30, 32, 36 in 40 m³ prostornine. Stroj odlikuje izredno visoka nosilnost – od 13.300 do 17.000 kg –  odvisno od prostornine stroja.
ULTRA-LAHEK STROJ S POSEBNIM JEKLOM IN LE DVEMA OSEMA
Gre za serijo izjemno lahkih strojev, ker so izdelani iz posebnih zlitin, ki omogočajo ravnanje z ogromnimi obremenitvami samo z dvema osema. Združujejo tipično učinkovitost in vzdržljivost Sgariboldi mešalnikov z visoko stopnjo okretnosti.
UNIKATEN STROJ
Idealen stroj za podjetja z velikim številom živali in visoko produktivnostjo. Lahkotnost in okretnost zahvaljujoč napredni tehnologiji in dvema osema. Nosilnost – kot še nikoli dosej. Super odporen okvir za zagotavljanje zelo visoke stopnje zanesljivosti in robustnosti. Poraba goriva zmanjšana za 10 % zaradi zmanjšane skupne teže, izboljšane hidravlike in zmanjšanega trenja.

SERIJA TITANIUM ZATO VSTOPA NA TRŽIŠČE S KLJUČNO VLOGO, KI SPREMINJA PRAVILA IGRE, PODIRA NORME PRI VELIKIH MEŠALNO KRMILNIH PRIKOLICAH IN ODPIRA POT V NOVO DOBO ULTRA LAHKIH IN ULTRA ODPORNIH KRMILNO-MEŠALNIH VOZOV.