MEDVRSTNI OKOPALNIK BREVIGLIERI ZA PRIDELOVALCE ZELENJAVE

In Novice by Maša Urbanija

Podjetje Breviglieri je bilo ustanovljeno že leta 1949 z željo po ustvarjanju strojev, ki bodo kmetom olajšali delo. Zasnovali so nov koncept opreme v segmentu strojev za obdelavo tal, ki jih poganja kardanska gred in s tem bistveno prispevali k lažjemu prehodu s tradicionalnega na mehanizirano kmetovanje.
Medvrstni okopalnik podjetja Breviglieri je stroj na kardanski pogon, ki je namenjen okopavanju tal med vrstami rastlin, ki so že dosegle določeno višino v rasti – na primer zelenjava, sončnice, koruza, sladkorna pesa, cvetje, …
KAKO DELUJE?
Stroj okoplje plevel, zdrobi in prezrači površinsko plast zemlje, s tem pa izboljša njeno prepustnost, da lahko hranilne snovi pridejo do korenin rastlin.
S takšnim načinom okopavanja se izognete uporabi pesticidov in herbicidov, saj stroj za rastline ustvari bolj čisto in zdravju prijazno okolje, kar omogoča bujno rast in v veliki meri izboljša kakovost in količino pridelka.
Stroji so sestavljeni iz enojnega okvirja in vrsto neodvisnih rezalnih elementov, ki jih lahko prilagodite na različne vrste rastlin in zahteve nasadov. Prav tako jih lahko opremite z različnimi dodatki, kot so dognojevalec, osipalnik in zložljiv okvir za cestni promet.
Medvrstni okopalnik je na voljo v različnih modelih: M21-2, MBE3 in MG4. Razlikujejo se po zahtevani moči traktorja, delovni globini in širini okvirja.
Izboljšajte kakovost vaših pridelkov in skrajšajte čas okopavanja in nas pokličite na 070 377 720.
Ponudbo si oglejte tukaj https://bit.ly/3wcnQPY.