Gozdarski mulčer HULK FORREST

Od 80 do 160 KM

         -Dvojni HARDOX okvir-

Stroj je popolna izbira za vse profesionalce, ki želite mulčiti grmovje, veje in drevesa do premera 25 cm.

Fiksna orodja so iz volframovega karbida (tungsten), ki je visoko odporen proti obrabi, zato je stroj idealen za strokovna in zahtevna dela.

Več o mulčerju:

Za: zaraščena vegetacija, vejevje, grmičevje

Mulčerji, zasnovani za vse vrste drobljenja grmovja, vej in dreves s premerom do 25 cm, opremljeni s spiralnim gozdarskim rotorjem Ø 450 mm s fiksnim orodjem iz tungstena.

Posebej ojačan okvir, izdelan za prenašanje osnih obremenitev zaradi premikanja traktorja v zahtevnih razmerah, je opremljen z vijačno nastavljivimi in zamenljivimi podpornimi drsniki, z dvema vrstama protinožev HARDOX®, ki zagotavljajo fino in homogeno drobljenje. Dvojni okvir HARDOX®, opremljen s hidravlično nastavljivim pokrovom, vključuje integriran in zaščiten hidravlični valj.

Dvojna vrsta sprednjih zaščitnih verig z vijačnimi ploščami, ki omejujejo uhajanje drobljenega materiala ter ščitijo upravljavca in traktor/kabino. Na zadnjem delu je ravno tako nameščena dvojna vrsta zaščitnih verig za omejitev uhajanja drobljenega materiala.

Opremljen z mehansko nastavljivim lokom za potiskanje vej ter zaščito traktorja in pomoč pri dovajanju materiala v rotor za boljše drobljenje. Opcijsko se lahko upravlja tudi hidravlično, za lažjo uporabo in večje udobje.

Image

Deli naprej