Gozdarski mulčer SS-FORREST

od 50 do 100 KM

 Odličen mulčer za vse, ki želite pomulčiti veje in grmičevje do premera 15 cm.

Edini gozdarski mulčer z vgrajenim novim FTL rotorjem, ki zagotavlja odlično zmogljivost v kombinaciji z manjšim traktorjem.

 Idealen za vinogradnike in sadjarje, ki imate traktor z manj konjskimi močmi.

 Več o mulčerju:

Nov gozdarski mulčer za veje in grmičevje do premera 15 cm, ki je bil razvit tudi za potrebe drobljenja vejevja v sadovnjakih in ostankov obrezovanja v vinogradih, v kombinaciji s traktorji z majhno močjo.

Novi rotor FTL zaradi tehnologije “Flanges Tool Limiter” zagotavlja odlične zmogljivosti in hitrost z manjšo potrebno močjo. Ta sistem je opremljen z jeklenimi prirobnicami, ki omejujejo delovno globino orodja, kar zmanjšuje zahtevano moč in še vedno zagotavlja dovolj visoko zmogljivost.

Opremljen je z vijačnimi in zamenljivimi nastavljivimi podpornimi drsniki, s štirimi vrstami protinožev, ki zagotavljajo fino in homogeno drobljenje, s hidravlično nastavljivim odpiranjem pokrova in enojnim ohišjem v celoti iz 6 mm HARDOX®.

Dvojna vrsta privitih verig spredaj in zadaj omejuje uhajanje zdrobljenega materiala in varuje upravljalca. Opremljen z mehansko nastavljivim lokom za potiskanje vej in zaščito traktorja, pomaga pa tudi pri dovajanju materiala v rotor za drobljenje.

Prednosti:

  •       Mulčenje vejevja do premera 15 cm
  •       FTL rotor z fiksinimi kladivi in prirobnicami
  •       Enojno ohišje v celoti iz 6 mm HARDOX®
  •       Štiri vrste protinožev
  •       Dvojno prostotečna sklopka
  •       Mehansko nastavljiv lok za potiskanje vejevja navzdol
Oglejte si video testiranja stroja:  SS_forrest
Image
Image

Deli naprej