Kompaktni zgibni nakladalniki
(2000/3000/4000)

Kompaktni razred nakladalnikov je eden izmed najbolj uspešnih razredov, ki jih je ustvarilo podjetje Schäffer. 

Izdelani in oblikovani so za vse, ki opravljate svojo dejavnost na težko dostopnih mestih, kjer vam velika moč nakladalnika in enostavnost upravljanja v veliki meri olajšata vsakdanja opravila. 

Primeren za vse, ki potrebujete zanesljiv in ergonomično dovršen nakladalnik za uporabo v zaprtih in omejenih prostorih. Širok nabor opreme in priključkov vam omogoča, da nakladalnik uporabljate za narazličnejša opravila v kmetijstvu, proizvodnji, vrtnarstvu, urejanju okolice in konjeniškem sektorju, nepogrešljivi pa so tudi v gradbeništvu.

Idealen za  za vse, ki se ukvarjate s vzrejo perutnine in prašičev.  

Kompaktni nakladalnik – nizka višina, izjemna moč

Za vse, ki potrebujete manjši nakladalnik za opravila v težje dostopnih delih priporočamo nakladalce serije SLT – so posebej oblikovani za uporabo v nizkih prehodih in nizkih stropnih površinah. 

Model 2024 SLT je visok le 1,90 m in ima minimalno širino 90,5 cm in je eden najbolj kompaktnih nakladalnikov, ki jih boste našli na tržišču. Z njim boste z lahkoto prelagali tudi težke bale, saj ima prekucno obremenitev kar 920 kg.

Konkurenčnim nakladalnikom je potrebno pogosto odstranjevati streho, da lahko z njimi vstopate skozi nizke prehode, pri SLT seriji vam ni potrebno sprejemati kompromisov glede varnosti.

2028 SLT s 25 konjskimi močmi je opremljen s hidrostatičnim pogonom in vam omogoča tipični Schäffer visok potisk. Modela 2630 SLT in 3650 SLT vam ponujata še več moči v podobnih kompaktnih dimenzijah zahvaljujoč visokotlačnemu pogonuHTF in SPT.       

Prednosti: 

  • Zgibni spoj brez potrebnega vzdrževanja - 3 letna garancija / do 3000 delovnih ur
  • SLT - nižje in ožje dimenzije stroja
  • Kakovostni KUBOTA motorji nemške proizvodnje
  • Original Schäffer osi za maksimalno stabilnost in varnost pri delu
  • Paralelni dvig
  • Vsi cilindri s krogličnimi ležaji