Medvrstni okopalnik podjetja Breviglieri je stroj na kardanski pogon, namenjen za okopavanje tal med vrstami rastlin, ki so že dosegle določeno višino (npr. sončnice, koruza, tobak, bombaž, sladkorna pesa, zelenjava in cvetje na splošno) in  v nasadih.

Medvrstni okopalnik mehansko zdrobi in prezrači površinsko plast tal, izboljšuje naravno rodovitnost in praktično odpravlja potrebo po uporabi herbicidov in pesticidov.

Tak način okopavanja znatno zmanjšuje uporabo gnojil, saj omogoča bujno rast rastlin v bolj čistem, zdravju prijaznem okolju in v veliki meri izboljša proizvodno hektarski donos.

Ti stroji so sestavljeni iz enojnega okvirja in vrsto neodvisnih rezalnih elementov, katere vrstice je mogoče prilagoditi glede na različne vrste rastlin ali zahteve nasadov. Lahko so opremljeni tudi z različnimi dodatki, kot so dognojevalec, osipalnik in zložljiv okvir za cestni promet.

Model MBE-3 je še posebno primeren za okopavanje sončnic, krompirja, rož, jagod ter ostalih vrtnih in poljščin z medvrstno razdaljo od 25 do 70 cm.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kako vam lahko pomagamo?

Preprosto vprašajte ali pa nam pustite sporočilo.


Vaše podatke bomo uporabili zgolj za povratne informacije in obvestila podjetja Brau d.o.o..
Z oddanim obrazcem se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov.

Deli naprej